agiavarvaranews.gr
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΥΓΕΙΑ

ΚΕΠ Υγείας: Δωρεάν ψηφιακή ψηφιακή μαστογραφία σε επιλεγμένες ημερομηνίες για το 2024

Κοινοποίηση

Αναλυτικά στοιχεία για τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα:
Ελέχθησαν 70 οχήματα και 105 άτομα (100 ημεδαποί και 5 αλλοδαποί) από τα οποία προσήχθησαν πέντε (4 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός) και τελικά συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή.
Στους ελέγχους βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του ΚΟΚ και συγκεκριμένα 7 πλημμελήματα, 7 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης 6 για φιμέ τζάμια,3 για ΚΤΕΟ,3 για έλλειψη κράνους,5 για έλλειψη σιγαστήρα, 1 για ανασφάλιστο όχημα, 2 γιατί δεν έφεραν έγγραφα,2 για καθρέφτες,ενώ ακινητοποιήθηκαν 7 οχήματα τα οποία μεταφέρθηκαν με γερανό
Στους ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Βαρβάρας, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, μία ομάδα ΟΠΚΕ και μία ομάδα ΔΙΑΣ.

πηγή dikaiosinisimera.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους για το 2024 και τι αρμοδιότητές τους, Συγκεκριμένα αντιδήμαρχοι θα είναι:

Βραδιά παράδοσης αφιερωμένη στην θάλασσα από το μουσικοχορευτικό της ενορίας Προφήτη Ηλία

Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη – Συσκευή δημιουργίας κρυπτονομισμάτων στο σπίτι του